Follow my instagram @itsdonnahFRESH JUICE

 
Söndag och mors dag spenderas hemma med familjen. Jag gjorde en suupergod juice på vattenmelon, ananas och apelsin. Den smakade verkligen sådär färskt och tropiskt. Sen gjorde mamma rabarberpaj på rabarber från trädgården. En riktigt bra dag! Snart kommer min pojkvän hit och ikväll ska vi grilla god mat.
0 kommentarer

GÖTEBORG

 
Vi hade en jättebra dag i Göteborg igår! Vi shoppade, åt god mat och låg och tog det lugnt i parken. Min pojkvän köpte en kostym som han va såå stilig i, han kommer nog överglänsa mig på bröllopet i sommar.. Haha men jag fick med mig en superfin jeanskjol hem och en spetstopp.
 
Idag ska jag fortsätta sy på klänningen lite. Den blir nog klar i veckan!
0 kommentarer

MAT OCH BIO

 
Avslutade som sagt gårdagen med mat på stan och bio med min pojkvän och min syster och hennes pojkvän. Vi såg nya pirates of the caribbean och vi alla tyckte att den var jättebra, verkligen ett tips! 
 
Nu sitter jag och min kille på tåget till Göteborg för shopping. Han ska köpa en ny kostym och jag vill titta på tyger om vi hinner. Ska bli en mysig dag. Det var alldeles för varmt med svarta jeansen igår dock så idag åkte klänningen på, så himla härligt väder!
0 kommentarer