Follow my instagram @itsdonnahMango

 
Startade dagen med mango idag och jag har inte så mycket mer att skriva haha jag har inte gjort något kul idag eller igår.. Längtar så till fredag då jag först ska till frissan och sen få träffa min pojkvän som kommer hem wiiii
0 kommentarer

Leopard n' lace

 Bra - Nelly.com
 
Fiiinaste bh:n! Jag har verkligen fastnat för spetsbh:ar nu och har faktiskt köpt på mig ganska många det senaste. Det kan ju tyckas vara onödigt eftersom dom kommer vara för små inom en snar framtid hehe jag går och längtar efter bröstoperationen jag ska göra! Den var ju egentligen planerad till november förra året men jag bestämde att jag ville vänta på ett bättre tillfälle. Jag har planerat att göra den så fort jag och min pojkvän flyttat ihop (om vi någonsin hittar en lägenhet) och jag hoppas verkligen att det blir innan sommaren!
 
Alltså det känns som att jag har sovit bort hela helgen haha har varit vaken på natten och sovit på dagen typ. Igår kväll bestämde jag att jag bara skulle gå och lägga mig utan att kolla på någon film eller så men det slutade med att jag gick och la mig i sängen vid 12-tiden och kollade på båda två säsonger av Portkod... Haha men idag!! Idag ska jag lägga mig tidigt!
0 kommentarer

Little diamonds

 
Nyfixade naglar! Valde en nude/beige färg den här gången med en liten minidiamant på varje nagel, superfina ju!
 
Har ni haft en bra vecka hittills? Min har varit bra men jag är så besviken på mig själv för har nämligen inte tränat på hela veckan! Det är svårt att komma in i en bra träningsrutin tycker jag. Får försöka hinna med gymmet i morgon och på söndag. Igår var jag i alla fall förbi frissan och bokade en tid för nästa fredag. Ska bli så himla skönt att fixa till håret lite!
0 kommentarer