Follow my instagram @itsdonnahBomber jacket & cropped jumper

Bomber jacket - Lasula.co.uk // Crop jumper - Na-kd.com (here) // Pants - Vila // Sneakers - Adidas
 
Det har ju blivit lite kallare ute nu och bomberjackorna åker på. Det här är min favorit just nu! Konstigt nog så ser jag faktiskt fram emot lite kallare väder och frisk luft. Jag tänkte ta en runda på stan på fredag och köpa lite "höstkläder". Någon halsduk, vantar och ett par boots jag har kikat på ett tag. Annars ska jag faktiskt till frissan igen på fredag och förhoppningsvis blir det en större förändring!
0 kommentarer

Nude nails

 
Det var dags att fixa till naglarna i fredags igen och den här gången valde jag en nude/rosa färg. Och lite nitar på det också, känns väldigt bra! Om ni är sugna på att fixa naglarna kan jag rekommendera Anna på Skövdekliniken.
0 kommentarer

Spinning

 
Goofing around! Lite sneek från en fotografering med min baby. Han ställer alltid upp för mig och jag är så tacksam för det! Och det blir mycket roligare med honom bakom kameran än bara stativet och självutlösaren.
 
Hoppas ni mina fina läsare har haft en bra helg! Jag har haft en myshelg som vanligt haha men försöker peppa mig själv till att sy igen. Imorgon ska jag i alla fall tvinga iväg mig själv till gymmet!
0 kommentarer