Follow my instagram @itsdonnahNailed it

 
Slayin' this backslick and crazy makeup look
Vad tycker ni om sminkningen? Jag tycker det är skitkul med smink faktiskt och har sett så många videos på Instagram det senaste så var tvungen att testa nått eget! Jag var tyvärr inte på någon halloweenfest i år men slayade den här looken hemma haha.
 
I fredags var jag i alla fall på afterwork med mina fina arbetskamrater och det blev en jätterolig kväll! Resten av helgen bestod av mys med killen eftersom han har varit borta med jobbet ett par veckor. Det är så mysigt att ta igen tiden tillsammans.
0 kommentarer

Slay

 
Slayed with my makeup brushes today
0 kommentarer

Rose gold glitter

 
Jag var och fixade naglarna i torsdags igen och jag är helt kär i den nya färgen! Glittrig roséguld. 
 
Vet ni hur länge jag sov idag? Till halv ett!? Det känns som om hela dagen är förstörd när man vaknar så sent och jag blir så jävla arg på mig själv! Jag gick i alla fall upp och gjorde en god smoothie och fixade lite grejer och nu tänkte jag gå ut på en promenad så jag får lite ljus på mig i alla fall. Fast det har redan börjat mörkna ju.. Jag behöver en resa nu. Typ Thailand eller Karibien hade inte varit fel! Några resor är planerade så jag håller på att spara pengar till det, men den här vintern blir det nog inget. Får hålla humöret uppe med shopping haha.
1 kommentar