Follow my instagram @itsdonnahA prettier day

Från i somras på ett hotell i Göteborg
 
Jag längtar verkligen efter varmare väder nu. Bara ben och fräknar. Jag håller på att spara resepengar och hoppas på någon resa till sommaren, Italien hade ju varit susen! Men snart är ju i alla fall julen här och det känns ju mysigt. Är lite stressigt med alla julklappar som ska köpas bara och jag har inga idéer alls!
0 kommentarer

Lilac

 
Så snygga sneakers! Dom här köpte jag någon gång i somras men har bara använt dom en gång. Det blir nästan alltid så när jag köper något dyrare. Då vågar jag aldrig använda det för jag är för rädd om det haha så kan man ju för fasen inte tänka! Dags att bryta den vanan!
 
Fick ni någon shopping gjord på black friday igår? Lite julklappar kanske? Jag onlineshoppade lite på morgonen och åkte sen in till Skövde för att kika i affärerna men jäklar vad mycket folk det var!! Man kom ju nästan inte fram med bilen och butikerna var knökfulla! Jag stannade bara en kort stund och fick bara med mig en julklapp hem som det såklart inte var rabatt på ens haha. Jaja nu har jag lite paket att vänta på i veckan i alla fall!
0 kommentarer

Keeping it fresh

 
Jag älskar att starta dagen med en god smoothie! Dom här tre gjorde jag igår. Låt er inte luras av den fina färgen dock, den gröna smakade skit haha. Men dom andra två är goda! Den gula är bara färskpressad apelsin och klementin vilket typ är det bästa jag vet! Den gröna är på kiwi, gurka och kokosmjölk. Jag hittade receptet online och rekommenderar alltså INTE att ni gör denna hahah. Den lila/rosa är på banan, björnbär och kokosmjölk. Den är jättegod och jag äter den ofta till frukost. Jag brukar dock ha i lite mindre kokosmjölk så att den blir tjockare och så äter jag den i en skål med müsli.
0 kommentarer