Follow my instagram @itsdonnahNew years bling

 
Jag blev jättenöjd med naglarna igår! Dom glittrar ännu mer i verkligheten och är sådär fint champangefärgade. Jag känner mig typ som en ny människa när jag får fixa naglarna haha det känns så lyxigt!
0 kommentarer

Coconut fruit bowl

 
Dagens goda frukost. Fruktsallad i kokosnöt! Mmm jag älskar fruktsallad! Skulle egentligen hemskt gärna vilja ha riven choklad på också haha men riven kokos fick det bli. Idag har jag köpt både acaipulver och spirulinapulver så ska försöka få till nån god smoothie till frukost imorgon!
 
Som sagt så blev det lite shopping idag och nu har jag allt klart för nyårsafton. Jag har även lagat middag till familjen ikväll och nu sitter jag i soffan med killen och kollar på hockey. Eller ja, han kollar på hockey och jag bloggar. Jag har inget som helst intresse för sport och han är helt tvärt om. Men jag har en känsla av att jag kommer få kolla på många hockeymatcher i framtiden.. Jag väntar på att matchen ska ta slut nu så vi kan gå och lägga oss haha men jag ska ta och proppa i mig lite choklad medans jag väntar heheh.
1 kommentar

Ready for new years

 Sneak peek på min outfit för nyårsafton.
 
Har ni några planer för nyår? Jag och min pojkvän ska träffa några vänner för nyårsmiddag. Det kommer nog bli riktigt kul. Jag ska in till stan imorgon och köpa det sista, typ strumpbyxor, lösfransar, örhängen och bubbel. Ska även till Anna och fixa nyårsnaglarna. Får bli något riktigt glammigt den här gången!
0 kommentarer