Follow my instagram @itsdonnahBlommogram från Afrika

 
Titta vilket fint blommogram jag fick av min pojkvän i helgen, för att vi har varit tillsammans i ett år. Han är för söt!
0 kommentarer

Girls night

 
Jag har haft en riktigt rolig kväll på pinchos/bogrens med tjejerna och nu sitter jag på bussen hem. Är så trött nu men har haft det skitbra med mat, goda drinkar och många skratt!
0 kommentarer

Grattis älskling!

 
Idag fyller han 21 år, min andra halva. Grattis grattis! Synd att han inte är hemma så jag kan ge honom grattiskramar! Nu var det två månader  sen vi sågs och jag saknar honom otroligt mycket. Nu är det ytterligare en månad och sen kommer han hem!
 
På söndag har han och jag varit tillsammans i ett år! Jag får väl fira med att gå ut och äta själv eller nått haha. Jag tycker dock inte att det känns som ett år. Han åkte ju på utlandstjänst bara 6 månader efter att vi träffades för första gången. Efter det har han varit hemma och hälsat på två gånger ca 12 dagar varje gång och innan han åkte träffades vi bara på helgerna för att vi jobbar olika tider. Fast i somras var vi i Grekland i tre veckor och i oktober åkte vi till Mallorca en vecka, så vi har ändå gjort mycket tillsammans! Han ringde en snabbis förut så jag fick säga grattis, jag hoppas han kan ringa imorgon igen!
0 kommentarer