Follow my instagram @itsdonnahHe'll be home tomorrow

 
Imorgon natt efter jobbet ska jag få krama honom igen! Min pojkvän kommer hem från sin utlandstjänst för ett tag. Enda sedan han åkte för en månad sen har jag räknat ner till den här dagen. Jag ska verkligen försöka ta vara på varje sekund med honom här för till nyår kommer han vara borta igen. 
0 kommentarer

Göteborg

Simon, Amanda, juice och nyfixade naglar
 
Jag ber om ursäkt för dom dåliga mobilbilderna men jag tog inga bilder med kameran. Jag har i alla fall varit i Göteborg i helgen med min lillasyster Tina. Vi åkte dit i går morse och gick på nordstan och köpte julklappar. Vi fick en överraskning när vi såg att Idol-finalisterna skulle uppträda så vi stannade såklart och tittade på det. Dom var riktigt bra alla tre! Jag har inte följt idol någonting under hösten utan har bara kollat på vissa klipp så jag hade inte jättestor koll på dom men Tina blev lite starstruck! Vi sov på hotell över natten och tog tåget hem imorse. Riktigt mysig helg!
0 kommentarer

Love lace-up

 
Jag fick hem paket på posten igår med nytt jag beställde på black friday. Jeansen är från Asos och skorna från Public Desire. Fast skorna får jag nog vänta ett tag med att använda, lite kallt nu. Jag fick faktiskt skrapa bilen för första gången inatt efter jobbet!
 
I fredags var jag på julbord på Billingehus med jobbet. Det va kul, men som vanligt var jag dum och inte tog några kort. Efteråt gick vi till Pitchers och Glädje men jag åkte hem vi ett och soov.
0 kommentarer